القائمة الرئيسية

الصفحات

تحميل لعبة GTA San Andreas للكمبيوتر من ميديا فاير مجانًا - العاب eg

 مرحبا بكم في موقع العاب eg لتحميل الالعاب

 بروابط مباشرة جوجل درايف google drive – ميجا MEGA – ميديا فاير MediaFire 


Lataa GTA San Andreas -peli Mediafiresta, olemme treffeillä lataamassa alkuperäisen GTA San Andreas -pelin tietokoneelle pakattuna kaikilla koodeilla ja verkossa, ja se on yksi parhaista ja suosituimmista GTA-peleistä erinomaisen kokemuksensa ja hämmästyttävää realismia, joka antaa pelaajalle tunteen kuin hän eläisi virtuaalista elämää, jonka aikana hän ajaa autoa, suorittaa tehtäviä, käyttää aseita ja suorittaa toimintoja.

Grand Theft Auto: San Andreasta pidetään GTA-sarjan uuden vaiheen alkuna, jossa Rock Star Firm valitsi eri polun kuin ennen, ja aiempien versioiden menestyksestä huolimatta ne olivat hyvin samankaltaisia ​​ja käyttäjä saattaa hämmentää heitä erottaessaan ne toisistaan, joten se oli päätös Yhtiö kehittää tätä versiota, joka on valtava harppaus, joka pysyy tietokonepelien kehityksen tahdissa.

GTA San Andreas eroaa muista sitä edeltäneistä versioista autojen, kaupunkien, aseiden, päähenkilön, grafiikan ja muiden seikkojen suhteen, joita ei voida mainita, mutta GTA San Andreas -pelin lataaminen tietokoneelle säilytti avoimen maailman järjestelmä sekä tehdä siitä realistisempi ja loogisempi kuin koskaan, mikä on asia, jonka miljoonat ottivat hyvin vastaan ​​ja heijastui positiivisesti sen myyntiin.

Pelaaja voi osallistua monenlaisiin virkistystoimintaan, mukaan lukien vedonlyönti ja kaikenlainen urheilutoiminta, ja GTA San Andreasin lataus sisältää monia erittäin viihdyttäviä ja upeita minipelejä, minkä lisäksi pelaaja voi myös rakentaa oman rikollisimperiuminsa hallitsemalla alueita Kaupungissa on paljon ihmisiä, mikä johtaa taisteluihin jengien kanssa.

Lataa alkuperäinen GTA San Andreas -peli Mediafiresta tietokoneelle

Lataa GTA San Andreas Mediafiresta

GTA San Andreas -lataus julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2004 Microsoft Home windows -käyttöjärjestelmälle PlayStation 2- ja Xbox -järjestelmien lisäksi, ja siitä kehitettiin äskettäin versio Androidille ja iPhonelle, tietäen, että GTA San Andreasin lataaminen peli pystyi ensimmäisenä vuonna nousemaan maailman suosituimpien pelien listan kärkeen. Kaikkien aikojen myydyin kolmannen persoonan räiskintäpeli.

Monta vuotta on kulunut siitä, kun GTA San Andreas -peli ladattiin tietokoneelle käyttäjille, mutta se kiinnostaa edelleen miljoonia, varsinkin kun se, toisin kuin nykyiset GTA-pelit, ei vaadi suuria käyttövaatimuksia, koska sen käyttövaatimukset ovat yksinkertaiset ja nykyisten standardien mukaan lähes kaikkien saavutettavissa, minkä lisäksi se sisältää monia merkittäviä parannuksia ja kehitystä.

Sinun ei tarvitse istua tuntikausia odottamassa GTA San Andreas -peliä, koska sen koko on hyvin pieni verrattuna kilpaileviin peleihin, sillä pelaaja voi ladata GTA San Andreas -pelin tietokoneelle muutamassa minuutissa, lisäksi että sen saa kokonaisuudessaan yhdellä suoralla linkillä ja ilmaiseksi ilman, että joudut maksamaan mitään maksuja ennen tai jälkeen sen saamisen tietokoneeseen.

Pelissä on pitkälle kehitetty grafiikka, joka tekee siitä mahdollisimman lähellä todellista elämää, mikä erottaa sen muista videopeleistä. Siinä on myös realistinen visuaalisuus, joka on lainattu tosielämästä, mukaan lukien Los Angelesin kaupungin inspiroima peliympäristö , Las Vegas ja San Francisco. Francisco, Grand Theft Auto: San Andreasin kaupungit, joita yhdistää joukko moottoriteitä.

Kaikki rakenteet, kulkuneuvot, aseet ja hahmot on muotoiltu vastaamaan todellisia vastaavia kaikilta eri suhteilta, samoin kuin sääilmiöt, jotka puolestaan ​​antavat pelaajalle äärimmäisen realismia, ja yksi merkittävimmistä asioista on suuri monimuotoisuus. peliympäristössä, sillä se sisältää myös kaupunki-, teollisuus- ja maaseutualueita, ja jokaisella niistä on oma arkkitehtoninen luonne, joka erottaa sen muista alueista.

Selitys alkuperäisen GTA San Andreas -pelin lataamisesta:

Asearsenaali:

Nauti laajasta valikoimasta kehittyneitä ampuma-aseita, mukaan lukien tarkkuuskiväärit, konepistoolit, haulikot, raketinheittimet ja raskaat konekiväärit sekä raketinheittimet ja armeijan aseita, kuten panssarivaunuja, panssaroituja ajoneuvoja, helikoptereita ja muita aseistettuja ajoneuvoja, jotka voivat laukaista ohjuksia, jonka voi hankkia lataamalla GTA San Andreasin Mediafiresta useista eri lähteistä, lisäksi saatavilla on valtava arsenaali tehokkaita ja myös tärkeitä lähitaisteluaseita.

Jokaisen Grand Theft Auto San Andreasin aseen vahvuus tietokoneelle riippuu useista kohdista, joista tärkeimmät ovat tulivoimakkuus, kyky aiheuttaa vahinkoa, suurin kantama sekä uudelleenlatausnopeus ja aseessa on laser- tai tavallinen tähtäin, kaikki edellä mainitut asiat ovat tärkeitä, eikä niitä voida jättää huomiotta lataamisen jälkeen. GTA San Andreas -peli on erityinen, koska pelaajan on käytettävä ampuma-aseita monissa tehtävissä.

Voit hankkia tuliaseita ja lähitaisteluaseita useista eri lähteistä, joista voit hankkia ne, kun olet poistanut jengin jäsenen tai poliisin ja takavarikoinut hänen aseensa, ja voit myös ostaa kaikenlaisia ​​aseita lataamalla GTA San Andreas -pelin nimetyistä kaupoista. se on hajallaan ympäri kaupunkia, mutta tämä vaatii paljon rahaa.

Peliympäristö:

Avoimen maailman järjestelmä antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua upeisiin kaupunkeihin, jotka ovat Los Angeles, Las Vegas ja San Francisco, sekä monia pieniä saaria, joille on ominaista vanha klassinen luonne, mutta ensimmäistä kertaa GTA San Andreasin lataamisen yhteydessä kaupungit ovat yhteydessä toisiinsa valtatieverkoston avulla, jolla voit ajaa sillä ja saavuttaa fantastisia nopeuksia tietäen, että se on suunniteltu erittäin huolellisesti ja siihen on lisätty viitteitä, ja huomaat myös, että sinua jahdataan poliisille, jos ylität sallitun nopeuden.

Alkuperäisen tietokoneelle ladatun GTA San Andreas -pelin kaupunkien kadut rakennettiin loistavasti ja upealla tyylillä, ja löydät kaiken, mikä tekisi näistä kaupungeista realistisia ja eloisia, sillä se sisältää monia ravintoloita, kahviloita ja yökerhoja. , ja autojen huoltotyöpajat, valtion laitosten, kuten sairaaloiden ja poliisiasemien, lisäksi rakennuksia, asuinalueita ja monia hallintorakennuksia.

On-line-moninpelit:

Voit jakaa pelin ystäviesi kanssa Grand Theft Auto: San Andreasissa ja saada upean kilpailuilmapiirin lataamalla artikkelin alla olevan online-peliohjaimen tietokoneelle ja liittämällä tiedoston mukana pienen videon, joka näyttää kuinka voit asentaa sen. ohjelma ja suorita se verkossa ja nauti upeasta ja ainutlaatuisesta kokemuksesta Ainutlaatuinen yritys ystävien tai muiden kanssa verkossa.

Lisätietoja GTA San Andreas -pelin lataamisesta: –

Ajoneuvot:

Jokainen auto on suunniteltu sen todellisen vastineen perusteella tietokoneelle ladatussa GTA San Andreas -pelissä, jossa jokainen auto eroaa muista kiihtyvyyden, maksiminopeuden, korin jäykkyyden, tievakauden kaarteissa ja ulkomuodon suhteen sekä Pelaaja voi ajaa melkein kaikkia ajoneuvoja, mutta varmista, että saat tehtävän aikana ajoneuvon, joka auttaa sinua suorittamaan tehtävän.

Pelkät autot eivät ole ajettavissa, sillä GTA San Andreas -pelin lataamisen jälkeen voit ajaa kiinteäsiipisten lentokoneiden lisäksi myös sotilas- ja siviilihelikoptereita, puhumattakaan polkupyöristä, joita lisättiin ensimmäistä kertaa kaikkiin versioihin. GTA-pelissä, ja siellä on myös kaikenlaisia ​​moottoripyöriä ja polkupyöriä Nelipyöräisiä, sotilasajoneuvoja ja poliisiautoja.

Junat ovat myös GTA Sa:ssa, jotta pelaaja voi ajaa tietyissä tehtävissä, lisäksi meriajoneuvot, joiden kautta pelaaja voi liikkua meritse, mukaan lukien nopeat laukaisut, luksusjahdit jne. On syytä huomata, että GTA San Andreasin päähenkilö osaa uida ja sukeltaa väliaikaisesti ja paljon muita taitoja, joita voidaan myös kehittää.

Sekalaisia ​​tehtäviä:

Tarjolla on valtava määrä tehtäviä, jotka antavat pelaajalle jännittävän kokemuksen, joka on täynnä haasteita ja seikkailuja, sillä tehtävät GTA San Andreas -pelin lataamisen jälkeen ovat monipuolisia ja kunkin tehtävän vaikeus ja haasteet eroavat toisistaan, mikä tarkoittaa, että jokaisessa uusi tehtävä pelaaja kohtaa uusia haasteita, joita on vaikea voittaa, ja tehtävät jakautuvat Se on jaettu kahteen tyyppiin, päätehtäviin ja osatehtäviin, jotka voidaan suorittaa päätehtävien yhteydessä.

Jokaisella tehtävällä on oma palkkionsa, joka määräytyy tehtävän vakavuuden ja sen vaikeusasteen mukaan Grand Theft Auto San Andreasissa, koska näissä tehtävissä joudut alttiiksi monille haasteille, kuten poliisin takaa-ajoille ja altistumiselle rikollisten ryhmä ampuu, joten pelaajan täytyy GTA San Andreas -pelin lataamisen jälkeen voidakseen ajaa kaikkia ajoneuvoja ja käyttää kaikenlaisia ​​aseita taitavasti.

Välittömästi alkuperäiselle tietokoneelle GTA San Andreas -pelin lataamisen jälkeen on tehtävien lisäksi muita jännittäviä kamppailuja, eli kaupunginosien ja alueiden hallintaa, sillä jokainen olemassa oleva jengi hallitsee useita kaupunginosia, mikä mahdollistaa rahan hankkimisen ja pelaaja hallitsee yhtä naapurustoista, hänen on taisteltava naapurustoa hallitsevia jengin jäseniä vastaan, ja pelaaja voi hallita useita naapurustoja samanaikaisesti, mutta se vaatii suurta taitoa kohdistaa ja ajaa ajoneuvoja kohdatakseen jengit, jotka yrittävät jotta tämä ei tapahdu.

Tietoja GTA San Andreas -pelin lataamisesta tietokoneelle:-

Realistisia kosketuksia:

GTA San Andreas -pelin lataamisen jälkeen tunnet heti ensimmäisestä hetkestä lähtien, että kaupungit muuttuvat pimeän tullessa, mutta se ei ole totta, kaupungit ovat samoja, mutta katujen, rakennusten ja valaistujen mainostaulujen valaistusjärjestelmät saavat sinut tuntemaan ainutlaatuinen upea tunne, varsinkin jos pidät luksusautollasi kiertämisestä GTA Sa:n kaupungeissa, yökerhoissa, rannoilla, juhlissa jne.

Grand Theft Auto San Andreasissa on monia arcade-pelejä, joita pelaaja voi pelata tietokoneella, ja on myös mahdollista osallistua vedonlyöntiin monissa tapahtumissa, joita järjestetään jatkuvasti kaupungeissa, joissa ladataan alkuperäinen GTA San Andreas -peli tietokoneelle, kuten hevoskilpailut valitsemalla yksi hevosista voittaakseen kilpailun ja asettamalla rahasumman vetoa varten, paitsi että jos pelaajan ennuste ei pidä paikkaansa, hän menettää kaikki rahansa.

Vedonlyönti voi saada pelaajan lataamaan GTA San Andreas -pelin tietokoneelle lainaamaan mafian johtajilta, ja jos hän ei maksa rahoja ajoissa, tuntematon henkilö soittaa päähenkilölle ja vaatii tätä maksamaan rahaa ja uhkaa häntä kuolemalla, jos maksua ei suoriteta niin pian kuin mahdollista, ja pelaaja saattaa joutua joutumaan kadusotaan monien ihmisten kanssa noista veloista.

On myös mahdollista harrastaa erilaisia ​​urheilulajeja, kuten golfia ja koripalloa tai kuntosalilla käymistä, mikä heijastuu Tommyn kehoon ja kasvattaa lihaksia ja lisää kestävyyttä, lisäksi mahdollisuus osallistua rantajuhliin ja yökerhoihin jne. jotka antavat pelaajalle ainutlaatuisen virtuaalimaailman, joka saa hänet istumaan Grand Auton edessä San Andreas laskee tunteja tuntematta ajan kulumista.

Salaus:

Terien avulla pelaaja voi hallita monia asioita, mukaan lukien säätä, hankkia kaikenlaisia ​​aseita ja ajoneuvoja, sekä hallita kaupungin väestöä ja tehdä niistä aggressiivisia tai antaa heille ampuma-aseita, mikä johtaa kadusotaan, ja se on myös mahdollista saada kuljettajat ajamaan autollaan holtittomasti kaupungin kaduilla, mikä aiheuttaa paljon onnettomuuksia, sekä sään ja ajoituksen hallintaan.

Terät tarjoavat myös GTA San Andreasin lataamiseen valtavan määrän rahaa, vaatteita ja tarvikkeita, joita pelaaja voi hankkia, ja pelaaja voi terien avulla tehdä päähenkilöstä yhteisön tähden, jota fanit jahtaavat kaikkialle. muistokuvia hänen kanssaan, lisäksi kyky hallita kaupungin väestötiheyttä Ja autojen tiheyttä ja muuta ihanaa.

Lisää pelejä löydät osoitteesta
Lataa pelejä tietokoneeseen
Saadaksesi kaikki GTA-versiot, katso kohta
Lataa GTA peli
Voit myös
Lataa peli GTA 3
Tai lataa GTA 4 -peli sen lisäksi, että lataat Gata 5 -pelin, lataat Gata 7 -pelin tai lataat Gata 8 -pelin sekä lataat GTA 9 -pelin, lataat Gata 10 -pelin, lataat Gata 11 -pelin, lataat Egyptin GTA-pelin ja lopulta GTA Vice Metropolis -pelin lataamisen.

Jotkut ominaisuudet GTA San Andreas -pelin lataamisesta PC:lle Mediafiresta:-

 1. Suuri määrä vaarallisia ryhmiä, joiden kanssa joudut käymään voimakkaissa yhteenotoissa.
 2. Monet autot ja ajoneuvot, kuten polkupyörät, moottoripyörät, tankit, helikopterit ja junat.
 3. Erilaisia ​​aseita, mukaan lukien pistoolit, konekiväärit, jopa raketinheittimet ja tarkka-ampujat.
 4. Voit ladata GTA San Andreasin ilmaiseksi ilman, että sinun tarvitsee maksaa rahaa ennen lataamista tai sen jälkeen.
 5. Ensimmäistä kertaa GTA-peleissä voit ladata GTA San Andreasin moottoriteillä ajamiseen.
 6. Se sisältää kymmeniä hauskoja aktiviteetteja, kuten vedonlyöntiä, kuntosalilla käyntiä ja monia hyviä arcade-pelejä.
 7. Mahdollisuus jakaa ystävillesi, jotka pelaavat moninpelejä Internetissä käyttämällä online-ohjelmaa.
 8. Kuvia pelin sisältä

  Lataa gta san andreas
  Lataa alkuperäinen GTA San Andreas -peli
  Lataa gta san andreas koko peli PC: lle
  Lataa gta san andreas -peli PC:lle Mediafiresta
  Lataa gta san andreas pienessä koossa PC:lle
  Lataa GTA San Andreas Mediafiresta

  Video, joka selittää GTA San Andreasin lataamisen tietokoneelle

  https://www.youtube.com/watch?v=-9tBZ4qrWDA

  Lataa alkuperäinen GTA San Andreas -peli Mediafiresta tietokoneelle

  GTA San Andreas
  Pelin koko: 1GB

الرجاء ترك تعليق تشجينا لنا لنستمر في عرض المزيد 

تعليقات