القائمة الرئيسية

الصفحات

تحميل لعبة بيس 2018 PES للكمبيوتر مجانًا من ميديا فاير - العاب eg

 مرحبا بكم في موقع العاب eg لتحميل الالعاب

 بروابط مباشرة جوجل درايف google drive – ميجا MEGA – ميديا فاير MediaFire 


Lataa PES 2018 -peli tietokoneelle Mediafiresta pienessä koossa, täältä voit ladata PES 2018:n ilmaiseksi, arabiankielisen kommentin, yhden viimeisimmistä ja realistisimmista jalkapallopeleistä, joka sai PES 2018:n saavuttamaan valtavan määrän latauksia, kiitos tekemäni suuret parannukset simuloivat otteluiden tunnelmaa Realistinen jalkapallo ja sen innostuneet tapahtumat täysillä.

Professional Evolution Soccer 2018 on suuri harppaus PES-pelisarjan historiassa, sillä siinä on uskomatonta realismia, joka saa pelaajasta tuntumaan kuin hän katsoisi oikeaa jalkapallo-ottelua, ja siinä on myös erittäin edistynyt grafiikka sekä paljon upeita korkearesoluutioisia animaatioita, joiden avulla käyttäjät voivat saada 4K-näytön, mutta se riippuu ensinnäkin tietokoneen ominaisuuksista.

Sen on kehittänyt Konami, johtava videopelikehityksen yritys, mutta PES 2018 -pelin lataamisessa tietokoneelle pienessä koossa on ainutlaatuista, että siinä on arabiankieliset kommentit, ei useless se, vaan myös PES 2018:ssa. on lisätty valtava määrä ensimmäistä kertaa esiintyviä seuroja ja joukkueita.. Kerran hän edusti saksalaista Borussia Dortmund -joukkuetta muinaisten arabijoukkueiden ja seurojen rinnalla, joilla on suuri yleisö.

PES 2018 -latauksen kannetta tietokoneelle johtavat Espanjan joukkueen Barcelonan pelaajat Suarez, argentiinalainen Lionel Messi ja espanjalainen keskikenttäpelaaja Andres Iniesta sekä Becky, joka oli tuolloin yksi maailman parhaista puolustajista. se julkaistiin vuoden 2017 lopulla Microsoft Home windows -käyttöjärjestelmälle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle ja PlayStation 4:lle ja lopuksi Android- ja iPhone-käyttöjärjestelmille.
Lataa PES 2018 PC:lle ilmaiseksi Mediafiresta

Lataa PES 2018 PC:lle:

Professional Evolution Soccer 2018 -pelissä on monia upeita parannuksia, jotka erottivat sen muista, sillä PES 2018 sai täydellisen kehityksen, joka vaikutti grafiikkaan, ääneen ja visuaalisiin tehosteisiin, stadioneihin, grafiikan laatuun, faneihin, ampumiseen, syöttämiseen, sarjalaukausten suorittamiseen ja moniin muita asioita PES 2018 -pelin latauksessa. Miljoonien käyttäjien hyväksyntä.

Sää ei ole useless visuaalinen tehoste useless ladattaessa PES 2018 Mediafiresta, kuten kaikissa aiemmissa versioissa, vaan sää on tullut suoraan vaikuttamaan pelaajien liikkeisiin ja suorituskykyyn stadionin sisällä, ja tämä on antanut sille selkeän realismia ottelun tunnelman kanssa vuorovaikutteisemmiksi tulleiden fanien lisäksi, varsinkin kun he laulavat realistisia seuralauseita, mikä luo innostuneen tunnelman.

On olemassa suuri määrä upeita turnauksia, joihin voit osallistua lataamalla PES 2018 -pelin tietokoneelle, ja mikä parasta, voit järjestää turnauksia ja jakaa niitä Internetin kautta pelaavien ystävien kanssa sen lisäksi, että voit osallistua turnauksiin, jotka ovat kehittäjäyrityksen järjestämiä kansainvälisiä turnauksia, joihin osallistuu paljon ihmisiä.Pelaajat, mikä tarkoittaa, että kohtaat ammattilaispelaajia.

Kehittäjäyritys on työskennellyt syötteiden, laukausten ja pallonhallinnan parantamiseksi, ja pelaajien liikkeet kentällä ovat tulleet älykkäämmiksi ja sujuvammiksi kuin koskaan ennen, lisäksi PES 2018 -lataukseen on lisätty monia moderneja tekniikoita, jotka tekisivät ohjaamisesta. Yleinen virtaviivaisempi ja loogisempi kuin se oli sarjan aiemmissa osissa.
Myös PES 2018 -otteluiden välimiesmenettelyä on kehitetty ottaen huomioon, että virhearviointi eroaa erotuomareittain, sillä jotkut erotuomarit sallivat väkivaltaiset taklaukset, kun taas toiset eivät salli niitä ollenkaan ja katsovat, että kaikki yhteydenotot pidetään rikkomuksena, ja tämän tyyppiset erotuomarit laskevat yleensä monia Rangaistuspotkukilpailuista moniin kortteihin, peli sisältää suuren luettelon tunnetuimmista UEFA Champions Leaguen erotuomareista.

Lisätietoja PES 2018:n lataamisesta PC:lle:

Grafiikka ja visuaalit:

Nauti PES 2018:n erittäin edistyneestä ja tehokkaasta grafiikasta todellisuutta koskettavan grafiikan lisäksi, johon on lisätty tuhansia animaatioita ja huomiota kaikkiin pieniin ja suuriin yksityiskohtiin simuloimaan otteluiden tunnelmaa kaikissa yksityiskohdissaan, jotta käyttäjä voi määrittää fanien ominaisuudet ja ruohon rakenteen, joka muuttuu stadionilta toiselle, ja monia uusia tekniikoita, jotka on lisätty ensimmäistä kertaa.

Maalit toistetaan useammassa kuin yhdessä kuvakulmassa ja erittäin upealla tavalla ja tyylillä Professional Evolution Soccer 2018:ssa, ja maalit on myös mahdollista tallentaa tietokoneelle ja viitata niihin milloin tahansa PES 2018 -pelin lataamisen jälkeen. pieni koko, ja jaa se sosiaalisessa mediassa sen sisältämien hämmästyttävien tehosteiden lisäksi Fanien vuorovaikutuksesta ja boosin vihellytyksistä stadionin sisäiseen radioon säähän ja muuhun vastaavaan.

sää :

Olemme aina tottuneet siihen, että videopelien sää on useless ääni- ja visuaalinen efekti, mutta Konamilla on toinen mielipide, sillä ilmaisen PES 2018 -latauksen sisällä oleva sää vaikuttaa suoraan pelaajan nopeuteen, hänen väistämiskykyynsä. , laukaus, syöttötarkkuus, pelaajien fyysinen nopeus ja myös pallon hallussapito, mikä on se asia, joka antoi pelaajille maksimaalisen mahdollisen realismin.

Siinä tapauksessa, että pelaat ottelussa ja sataa esimerkiksi, kun olet ladannut PES 2018 -pelin tietokoneelle, huomaat, että pelaajan pallonhallinta on vaikeampaa, mikä on tilanne realistisissa jalkapallo-otteluissa, mutta asia ei pysähtynyt tähän, vaan PES 2018:n sisällä vallitseva sää heijastuu pelaajien pukeutumiseen varsinkin alhaisissa lämpötiloissa.

Arabialainen kommentti:

Ei ole epäilystäkään siitä, että arabiankieliset kommentit ovat tärkeitä arabien käyttäjille, mikä sai kehittäjät lisäämään arabiankielisiä kommentteja ladatakseen PES 2018:n kuuluisan kommentaattorin Fahd Al-Otaibin äänellä, ja voit myös vaihtaa Professional Evolution Soccer 2018:n kielen. valikot arabiaksi sekä monia kieliä, kuten englanti, espanja, ranska ja muut erilaiset kommentointikielet, joista valita.

Selitys pelin PES 2018 lataamisesta tietokoneelle: –

Turnaukset:

Etenkin PES-turnaukset ovat aina kiinnostaneet jalkapallopeleistä kiinnostuneita pelaajia ympäri maailmaa, koska ne sisältävät jännittäviä otteluita korkean tason pelaajien kanssa, ja näihin turnauksiin voit osallistua pelaamalla verkossa lataamalla PES 2018 -pelin Mediafiresta, mutta ole varovainen Sinulla on oltava hyvä Web-yhteys ennen näiden otteluiden pelaamista, jotta sinulla ei ole ongelmia.

Asia ei pysähdy kehittäjäyrityksen järjestämiin turnauksiin useless PES 2018:n lataamiseksi, vaan pelaaja voi järjestää turnauksia, joihin ystävät osallistuvat, tietäen, että on olemassa useita turnausjärjestelmiä, joissa voit järjestää turnauksen hylätyllä poistumisjärjestelmällä, a ryhmäjärjestelmässä tai mene ja palaa, kuten voit tässä turnauksissa Tekoälyn osallistuminen useammassa kuin yhdessä seurassa jännityksen lisäämiseksi ja jännittävän ilmapiirin luomiseksi.

Pelaajat:

Jokainen PES 2018 -pelin tietokoneelle ladattava pelaaja vastaa vastineensa todellisuudessa kaikilta eri suhteilta, mukaan lukien nopeus ja dribbaus, jossa jokainen pelaaja erottuu erityisellä dribbausmenetelmällä, joka erottaa hänet toisesta pelaajasta. kontaktivoimaa, päätä ampumista, ampumisen voimaa ja kykyä puolustaa, ja voit oppia jokaisen pelaajan kyvyistä Professional Evolution Soccer 2018 -pelissä pelaajakorttien kautta.

Pelaajien ja heidän kollegoidensa välillä vallitsee todellisuudessa täydellinen ottelu kaikessa, jopa siinä, miten juhlitaan maalintekoa, ja vielä enemmän on se, että palloa hallussaan pitävän pelaajan persoonallisuus vaikuttaa hänen ympärillään olevien kollegoidensa liikkeisiin. Maalivahdin asema PES 2018 -latauksessa tietokoneelle sai myös hienon kehityksen Maalivahdit ovat älykkäämpiä, mikä tarkoittaa, että maalinteko ei ole niin helppoa.

Taktiikka:

Sukella PES 2018:n taktiikkaan ennennäkemättömällä tavalla ja toteuta taktiset suunnitelmat äärimmäisen tarkasti, jossa voit antaa jokaiselle pelaajalle yksilölliset roolit perusroolien lisäksi, kun olet ladannut PES 2018 -pelin tietokoneelle sekä hyökkäykseen, puolustukseen. tai keskikentälle voidaan antaa käskyjä tukea muita linjoja puolustus- ja hyökkäävissä tapauksissa, Ja niin asiat antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa monimutkaisimpia jalkapallotaktiikoita koskaan.
Valokuvauskulmat:
Valittavissa on valtava valikoima ampumakulmia, ja ottelun ammuntajärjestelmä on saanut paljon kehitystä, mikä antaisi käyttäjille kattavan kuvan stadionista, kun kamera pääsee hyökkäyksessä hyvin lähelle pallon sijaintia. tai puolustava puoli, samalla kun siirrytään pois näyttääkseen suurimman osan kentän osista, kun pallo on keskellä tekoälyn ansiosta.

Tietoja PES 2018:n lataamisesta PC:lle:

Seurat ja joukkueet:

PES 2018 -pelilatauksen puitteissa on solmittu monia uusia kumppanuuksia monien kansainvälisten seurojen, erityisesti Borussia Dortmundin kanssa, aiempien kumppanuuksien lisäksi ranskalaisen Paris Saint-Germainin, Barcelonan, Bayern Münchenin ja Englannin Liverpoolin kanssa. Egyptin Valioliigan ja Saudi- ja Algerian liigan seurat ja monet muut Professional Evolution Soccer 2018 on suosittu seura.

Melkein kaikki maailman maajoukkueet ovat pelattavissa, ja tämä on erittäin hienoa. On syytä huomata, että kuka tahansa pelaaja voidaan siirtää seurasta toiseen, mutta sitä ei suositella liioittelemaan, jotta PES 2018 ei häviä se on hauskaa, ja voit myös muodostaa täydellisen joukkueen pelaajien muodoista, tasoista ja joukkueen vaatteista. Ja paljon muuta, ja ota tämä joukkue pysyvästi mukaan ladattuasi PES 2018:n Mediafiresta.

Stadionit:

Professional Evolution Soccer 2018 -stadionit on otettu täysin todellisuudesta, ottaen huomioon jokaisen stadionin suunnittelu tulostimeineen, stadionin omistavan seuran logon lisäksi, paitsi että PES 2018 -pelin lataamisen jälkeen tietokoneelle ennen Ottelun alussa on mahdollista valita mikä tahansa stadion rajoittumatta tiettyyn stadioniin, paitsi Monet sääasetukset, erotuomarin valinta, pelaajapakkaukset, rangaistuspotkuja ja lisäajoja.

Koulutus:

Harjoittelutilassa voit harjoitella erilaisten taktisten lauseiden toteuttamista PES 2018:n tietokoneelle lataamisen jälkeen, sen lisäksi, että harjoittelet pelien ja rangaistuspotkujen toteutusta, jotka voivat monissa tapauksissa ratkaista kokonaisia ​​otteluita, ja harjoitustila auttaa myös sinua. hallita palloa paremmin, ja paljon muita asioita, jotka parantavat huomattavasti pelaajan tasoa.
tekoäly :
Tehostetulla tekoälyllä on keskeinen rooli, jotta pelaajat saavat realismin tunteen PES 2018 -latauksessa, sillä PES 2018:n tekoäly mukautuu hämmästyttävästi pelitapaan ja -tyyliin, antaen käyttäjälle tunteen kuin kaikki pelaajat olisivat tietoisia siitä, mitä hänen mielessään tapahtuu, mikä on jotain ehdottoman omalaatuista ja se työntää realismin rajoja aivan uudelle tasolle.

Lisää pelejä löydät osoitteesta jalkapallo pelejä tai Lataa pelejä tietokoneeseen Pelin lataamisen lisäksi PES 2021 tai PES 2013 pelin lataus Tai lataa PES 2009, lataa PES 2010, lataa PES 2013, lataa PES 2017, lataa PES 2019, lataa PES 2020, lataa PES 6 ja lopuksi lataa FIFA 2017.

Pelin PES 2018 lataamisen ominaisuudet tietokoneelle: –

  1. Edistynyt grafiikka korkearesoluutioisen grafiikan ja todellisuudesta poimittujen tehosteiden lisäksi.
  2. Kaikki stadionit on otettu todellisuudesta ja simuloivat vastineensa tarkasti ja erittäin laadukkaasti.
  3. Se sisältää monia kansainvälisiä seuroja ja joukkueita, joita ei ollut aiemmissa versioissa.
  4. Nauti arabialaisista kommenteista Fahd Al-Otaibin äänellä eri kielillä kirjoitetun kommentin lisäksi.
  5. Uusi ja kehittynyt tekoäly ja dynaaminen sää, joka vaikuttaa pelaajiin suoraan.
  6. PES 2018:n järjestämiin maailmanlaajuisiin turnauksiin voi osallistua ja pelata vahvoja otteluita.

Professional Evolution Soccer 2018 -vaatimukset:

Käyttöjärjestelmä: Home windows 7. 8.10 64-bittinen

Vapaa tila: 30 Gt
– RAM: 8GB RAM
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 660 tai AMD Radeon HD 7950
– Prosessori: Intel Core i7-3770 3,4 GHz tai AMD FX-4170 4,2 GHz

Kuvia sisältä Professional Evolution Soccer 2018

Lataa PES 2018 PC:lle Mediafiresta yhdellä linkillä
Lataa pes 2018 PC:lle pakattuna
Lataa PES 2018 Mediafiresta
Lataa pes 2018 PC:lle täysin ilmaiseksi
Pro Evolution Soccer 2018
Pro Evolution Soccer 2018

Video, joka selittää PES 2018:n lataamisen tietokoneelle

Lataa PES 2018 PC:lle ilmaiseksi Mediafiresta

Professional Evolution Soccer 2018

الرجاء ترك تعليق تشجينا لنا لنستمر في عرض المزيد 

تعليقات